خبرگزاری فارس: در اطلاعیه معاونت ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رییسجمهور در خصوص تحریف سخنان وی آمده است: تأکید رییسجمهور بر جدا بودن حساب اخلالگران و اغتشاشگران از ملت بزرگ ایران است.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت در این اطلاعیه آمده است:
حماسه با شکوه و به یادماندنی مرم شریف ایران اسلامی در 22 خرداد 88 که با مشارکت بیسابقه 40 میلیون ایرانی آگاه و آزاده شکل گرفت رأی مجدد به کارآمدی نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.
دکتر احمدینژاد، رییسجمهور محترم نیز بارها با تجلیل از این مشارکت عمومی، پیروز واقعی این انتخابات را ملت متحد و یکپارچه ایران نامیدهاند که جدای از گرایش و سلیقه انتخاباتی با حضوری بیسابقه و شکوهمند بار دیگر هوشیاری خود را در برابر توطئههای استکبار جهانی نشان دادند، اگر چه بدیهی بود اندک افراد نفوذی و اغتشاشگر تلاش کنند شیرینی این حماسه را در ذائقه مردم تلخ کنند.
این اطلاعیه میافزاید: رییسجمهور محترم این افراد معدود را به سان خس و خاشاکی نامیدهاند که در برابر رودخانه زلال ملت جایی برای خودنمایی نمییابند ولی متأسفانه در روزهای اخیر برخی رسانهها و جریانها با تحریف آشکار سخنان رییسجمهور محترم با سخنان توهینآمیز و فرافکنی آن را به عموم تعمیم دادهاند. این رویه ناپسند در ادامه همان چهار سال خط تخریب و توهینهایی است که در کلام مقام معظم رهبری به «بیانصافی» درباره رییسجمهور مردمی تعریف شد.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: متن دقیق سخنان رییسجمهور محترم در جشن بزرگ پیروزی مردم در مورخ 88/3/24 در میدان ولیعصر(عج) به این شرح است: «ملت ایران یک ملت متحد است، امروز خبرنگاری سوال کرد بعضیها گوشه و کنار بعضی از کارها را انجام میدهند اغتشاش است، شورش است، و واژههای تندی به کار برد. من یک مثال زدم و نتیجهگیری کردم.
ملت ایران یکپارچه است در یک مسابقه فوتبال 50 هزار، 70 هزار تماشاچی میروند آن کسی که تیمش باخته عصبانی است و به هر دری میزند، در ایران در انتخابات 40 میلیون نفر خودشان بازیگر اصلی و تعیینکننده اصلی بودند حالا 4 تا خس و خاشاک در این گوشهها یک کاری میکنند. بدانید که این رودخانه زلال ملت جایی برای خودنمایی آنها نخواهد گذاشت.»
این بیانیه میافزاید: مداقه در این سخنان روشن، مبین تأکید رییسجمهور بر جدا بودن حساب اخلالگران و اغتشاشگران از ملت بزرگ ایران است و آنجا که از 40 میلیون نفر نقشآفرین اصلی و تعیینکننده سخن میگویند همه را در این پیروزی بدون توجه به جهتگیری آراء و سلایق انتخاباتی سهیم میدانند.
این بیانیه در ادامه خاطر نشان میکند: متأسفانه بازخوانی این موضوع یکبار دیگر نشان میدهد که خط تخریب چگونه همواره با قلب واقعیتها، تحریف آشکار، تخریب عینی، تفاسیر وارونه و ادعاهای جعلی سعی در فریب افکار عمومی و حصول مطامع ناچیز سیاسی دارند. بدیهی است همه دلسوزان واقعی انقلاب بر این باورند که این معدود آشوبگران که به تخریب اموال عمومی پرداخته و با اساس نظام مشکل دارند جدای از امواج پرخروش ملت ایران هستند. آیینه ملت زلال و روشن است و انشاءالله این زنگارها زدوده خواهد شد، به هر روی امید است اصحاب رسانه با درج حقایق و هوشیاری مانع تشویش اذهان عمومی و گمانهزنیهای باطل دشمنان نظام و انقلاب گردند.
پیروزی حق علیه باطل را به جناب آقای دکتر محمود احمدی نژاد و هواداران و علاقه مندان به ایشون از صمیم قلب تبریک عرض می کنم.
امیدوارم دولت دهم همچون دولت نهم موفق،پیروز ، قدرتمند، نواور و سربلند باشد. آقای دکتر در دولت نهم اگر فقط با اگاهی انتخاب شدند. در این دوره از انتخابات با اگاهی صدچندان و عشق منتخب شدند.
و باز هم تبریک
یه پیام هم برای حامیان اقای مهندس موسوی:
گذر کردم به گورستان کم و بیش، بدیدم قبر دولتمند و درویش، نه درویش بی کفن در خاک رفته، نه دولتمند برده یک کفن بیش.
دوستان محترم و همو طنان عزیز خواهشمند هستم بازیجه دست اهریمن و منافق نباشید.
به نام خدا
آیا جناب آقای مهندس میرحسین موسوی به این پرسشهای مردم پاسخ خواهند گفت ؟!
1- شما در دیدار با جمعی از نمایندگان مجلس (6اردیبهشت88)گفته اید: "من یا وارد کاری نمی شوم و یا اگر وارد شوم تا آخر می ایستم ."این سخن شما را با استعفای زمان جنگ که امام(ره) فرمودند : حالا چه وقت استعفا دادن است ؟! چگونه می توان جمع کرد ؟ آیا این اتفاق دوباره تکرار نمی شود ؟
2- با توجه به اطلاعیه جامعه مدرسین در محکومیت سازمان مجاهدین انقلاب(سخنان آغاجری و حمایت سازمان از او)که به قول شما از احزاب شناسنامه دار است ،موضع حضرتعالی نسبت به این سازمان که از شما حمایت می کند چیست ؟
3- نظر حضرتعالی در رابطه با 7 برابر شدن بودجه مجمع تشخیص مصلحت در سال 88 توسط مجلس شورای اسلامی چیست ؟
4- با توجه به تصویب طرح تحقیق و تفحص از نهادهای تحت امر رهبری در مجلس ششم و تأئید و تمجید رهبری از این امر ،لغو این مصوبه در مجلس هشتم را چگونه ارزیابی می کنید ؟
5- نظر به صدور حکم آقای موسویان مبنی بر 2سال حبس تعلیقی و 5 سال انفصال از خدمت (بدلیل ارائه اطلاعات به بیگانگان) ، اشتغال نامبرده را در دفتر استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت و حمایت این نهاد از ایشان را چگونه ارزیابی می کنید ؟
6- نظر حضرتعالی نسبت به احزاب و گروه های شناسنامه داری که به سمت تحریم انتخابات رفته اند (مانند سازمان مجاهدین انقلاب و تحریم انتخابات مجلس هفتم )و اکنون از شما حمایت می کنند ،چیست ؟
7- سخنان حجه الاسلام ناطق نوری در رابطه با یکی از کشورهای خلیج فارس (بحرین)را چگونه ارزیابی می کنید ؟
8- نظر حضرتعالی در رابطه با ارائه لوایح دوقلو در زمان دولت اصلاحات و نظر آقای محسن رضائی مبنی بر احیای نخست وزیری و کم کردن اختیارات رئیس جمهور چیست ؟شما کدامیک را قبول دارید ؟
9- با توجه به اینکه شما مشاور آقای سید محمد خاتمی بوده اید،محاسن لوایح دوقلو و مفاد آن چه بوده است ؟
10- نظر حضرتعالی در رابطه با دولت ائتلافی چیست ؟در صورت پیروزی آیا به آن عمل می کنید ؟
11- نظر حضرتعالی دررابطه با استقلال بانک مرکزی از قوه مجریه چیست؟
12- با توجه به عنوان سخنرانی شما در دانشگاه فردوسی مشهد (دلایل و عوامل عقب افتادگی ایران ) ،عقب ماندگی ایران را در چه مواردی می دانید؟این عقب ماندگی از چه زمانی شروع شده است و راه حل شما برای آن چیست ؟
13- آقای محسن رضائی در اولین بیانیه انتخاباتیشان ،شما و دیگر نامزدها را فاقد یک تحلیل راهبردی می دانند . نظر شما در این رابطه چیست ؟ آیا شما نیز ایشان را فاقد تحلیل راهبردی می دانید ؟
14- با توجه به قصد آقای رضائی مبنی بر تشکیل دولت ائتلافی ،در صورت پیروزی شما آیا در کابینه وی شرکت خواهید کرد ؟
15- آقای رضائی در اولین بیانیه انتخاباتی خود می گویند شما و دیگر کاندیداها فقط موضوع مطرح می نمائید ،اما راحلی برای آن ارائه نمی کنید . نظر شما چیست ؟
16- آقای رضائی در اولین بیانیه انتخاباتی خود 12 سال گذشته را ،انحراف از انقلاب دانسته اند ،با توجه به اینکه 8 سال آن مربوط به دولت جناب آقای خاتمی است و شما به این دوران افتخار می کنید ،این سخن را چگونه ارزیابی می کنید ؟
17- برنامه شما برای اسلامی کردن دانشگاه ها چیست؟
18- چرا در سفر قم که با مراجع دیدار داشتید با حضرت آیت الله منتظری دیدار نکردید؟
19- تلقی شما از جمله حضرت امام که فرمودند:ولایت فقیه همان ولایت رسول الله صلی الله علیه و آله وسلم است چیست؟
20- اختلاف امام با نهضت آزادی در نسبت با حکومت دینی اختلاف سلیقه بود یا اختلاف در مبانی ؟ شما با نهضت آزای و ملی مذهبی ها اختلاف سلیقه دارید یا در مبانی مشکل دارید؟
خبرگزاری فارس: میرحسین موسوی در برنامه گفتوگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما مدعی ارتباط با مردم محلات فقیرنشین شد.
به گزارش خبرنگار "سرویس فضای مجازی " خبرگزاری فارس، نویسنده وبلاگ "لهجه عشق " در جدیدترین پست وبلاگ خود، مطلبی را با عنوان "خانه میرحسین کجاست؟ " منتشر کرده است.
بر اساس این گزارش در این مطلب آمده است:
میرحسین موسوی در برنامه شب گذشته گفتوگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما مدعی ارتباط با مردم محلات فقیرنشین شد
موسوی در برنامه گفت و گوی ویژه برای تخریب دولت و القای ناکارآمدی آن و همچنین سیاه نمایی ادعا کرد که با مردم محلات فقیرنشین اطراف بازار تهران در ارتباط است و همه قیمت ها را می داند.
با اندکی جست و جو می توان متوجه هزارمین دروغ آقای صداقت شد.
برای روشن شدن مطلب آدرس منزل شخصی میرحسین موسوی را به اطلاع شما می رسانیم . قضاوت با شما:
پاسداران- سه راه فرمانیه- خیابان بوستان- روبری سفارت عربستان- انتهای بن بست مریم- پلاک...
از کی محله مرفه نشین فرمانیه فقیرنشین شده است؟ به راستی اگر که این محله که میلیاردرهای تهران را در خود جای داده است، فقیرنشین شده است، باید خدا را شکر کرد که دولت نهم موفق شده کاری کند که ویژه خواران و رانتخواران ساکن فرمانیه امروز فقیر شوند.
شاید هم جناب میرحسین بعد از 20 سال سکوت و فاصله، معنای فقر را فراموش کرده اند که به فرمانیه لقب فقر داده اند. آقای میرحسین فقرا آنهایی بودند که با جیب خالی و خانه اجاره ای به کابینه و دولت شما آمدند و اغنیا آنانی بودند که بعد از دوران مدیریت شان در دوران شما و دو رئیس بعدی یک شبه میایاردر شده از دولت فرار کردند و امروز در فرمانیه و زعفرانیه و فرشته و ولنجک و تجریش و ... سکنی گزیده اند و به عبادت مشغولند.
یاد امام(ره) بخیر که کمتر موقعی می شد که سخن بگوید و حرفی از پابرهنگان ، مستضعفین، مرفهین بی درد و ثروت اندوزان نگوید.
به هر حال باید به فال نیک گرفت که یک فرمانیه نشین امروز دم از مشکلات فقرا و کوچک شدن سفره مردم می زند. همین که فردی در تورم 49 درصدی دولت کارگزاران احساس فقرا را درک نکرد اما در تورم 15 درصدی امروز نرخ پفک نمکی و تخم مرغ و عدس را از حفظ است، باید خدا را شکر کرد.
فرمانیه البته فقیرنوازان دیگری را هم از اردوگاه اصلاح طلبان در خود جای داده است و این هم محله ای ها هر از چند گاهی در یک مراسم عروسی در باغی محقر -حداکثر چند هزار متری- یا باشگاه فرمانیه(محفل اصلاح طلبان شمال تهران) یکدیگر را زیارت می کنند و آخرین نرخ برنج و چای و سیب زمینی و پیاز را از هم سئوال می کنند، از مصایب چایکاران و برنج کاران شمال باخبر می شوند و در همان جا برای شادی روح فقرا، بر سر سفره ای با 18 نمونه غذا می نشینند.
*گفتنی است؛ انتشار مطالب وبلاگها و سایتها در "سرویس فضای مجازی " خبرگزاری فارس به معنای تایید محتوای آنها نیست و صرفاً به منظور گسترش فرهنگ تعامل و نقد صورت میگیرد.
انتهای پیام
خبرگزاری فارس: برای کسانی که فکر میکنند در انتخابات تقلب شده، نه برای آنهایی که میدانند چه شده و نه برای کسانی که وقتی رأی میآورند، مردم میشوند محبوب؛ اما وقتی همان مردم تحویلشان نگیرند میشوند توده؛ فیالواقع برای آنهایی که فکر میکنند و تصمیم میگیرند.
به گزارش خبرنگار "سرویس فضای مجازی " خبرگزاری فارس، حامد طالبی، نویسنده وبلاگ "خبرنگار مسلمان " در جدیدترین پست وبلاگ خود، مطلبی را با عنوان "برای کسانی که فکر میکنند در انتخابات تقلب شده " منتشر کرده است.
بر اساس این گزارش در این مطلب آمده است:
برای کسانی که فکر میکنند در انتخابات تقلب شده، نه برای آنهایی که میدانند چه شده و نه برای کسانی که وقتی رأی میآورند، مردم میشوند محبوب؛ اما وقتی همان مردم تحویلشان نگیرند میشوند توده؛ فیالواقع برای آنهایی که فکر میکنند و تصمیم میگیرند
- براساس آمار رسمی 46 میلیون و 200 هزار نفر است واجد شرایط رأی بودهاند؛ رأی دهندگان در جامعه روستایی 15 میلیون و 300 هزار نفر، معادل 33 درصد؛ شهرهای کوچک 19 میلیون و 600 هزار نفر، معادل 43 درصد و شهرهای بزرگ 11 میلیون و 260 هزار نفر، معادل 24 درصد که از این رقم آخر حدود 5میلیون شهر تهران است.
همانطور که مشخص است بیشترین میزان تاثیرگذاری بر نتیجه را شهرهای کوچک دارند، پس از آن روستاها و سپس شهرهای بزرگ و درنهایت شهر تهران.
این نکته مهم را هم باید در نظر داشته باشید که میزان مشارکت در روستاها فوقالعاده بالاست و هرچه به بزرگی شهرها افزوده میشود،از مشارکت هم کاسته میشود؛ پس:
احتیاج به توضیح ندارد که ایران فقط دور و بر ما شهرنشینان بزرگ نیست،همین اشتباه مدیریتی که مسؤلین نظام طی این چندین ساله داشتند و ماحصلاش چیزی جز تمرکز سرمایه و امکانات و بهطبعش افزایش جمعیت و بالارفتن خطرات اجتماعی در تهران و شهرهای بزرگ نبود.
اگر معتقد نیستید که دستکاری شده است و دروغ؛ اهل فکرید و منطق؛ خودتان نگاهی بیاندازید:
بالاترین رای میرحسین در تهران بوده است: دو میلیون و 166245 که میشود معادل 52درصد آرای شهر تهران، که همینجا هم تنها 300هزار رای با احمدینژاد فاصله داشته است درحالیکه رای احمدینژاد در مشهد با 1میلیون و 27273 بوده است وبیش از دوبرابر رای میرحسین در مشهد
میرحسین تنها در شمیرانات اختلاف فاحشی با احمدینژاد دارد، دویست هزار در مقابل یکصدهزار رای، اما اختلاف احمدینژاد با میرحسین در شهرهای کوچک وحشتناک است، مثلا:
در ابوموسی که میرحسین کمترین رای یعنی 16 رای دارد، احمدینژاد بیش از 2هزار رای یعنی حدود 170برابر وی رای بدست آورده است
و در بسیاری از شهرهای کوچک هم همینطور؛
میتوان گفت که در شهرهای بزرگ در واقع مراکز استانها، رقابت بین میرحسین و احمدینژاد تنگاتنگ بوده است.
که در این بین تهران، یزد، زاهدان، زنجان و اردبیل را موسوی برده است ولی مشهد،قم، خرمآباد و اصفهان را با اختلاف زیاد واگذار کرده است.
1. تهران// احمدینژاد: 1809855 موسوی: 2166245
2. مشهد// احمدینژاد: 1027273 موسوی: 459011
3. اصفهان// احمدینژاد: 666955 موسوی: 389459
4. شیراز// احمدینژاد: 568009 موسوی: 352082
5. تبریز// احمدینژاد: 435728 موسوی: 419983
6. اهواز// احمدینژاد: 399240 موسوی: 223107
7. قم // احمدینژاد: 422457 موسوی: 148467
8. ارومیه// احمدینژاد: 234600 موسوی: 199682
9.قزوین // احمدینژاد: 220856 موسوی: 96973
10. یزد // احمدینژاد: 133792 موسوی: 148090
11. خرم آباد// احمدینژاد: 203026 موسوی: 72113
12. اردبیل// احمدینژاد: 137220 موسوی: 140582
13. زنجان// احمدینژاد: 200307 موسوی: 69944
14. زاهدان// احمدینژاد: 120978 موسوی: 140118
15. سنندج//احمدینژاد: 80936 موسوی: 74987
یاد بگیریم فقط خودمان را نبینیم؛ ایران فقط برای تهران و مرکز استان نشینان نیست؛ ایران فقط بینندگان بالاترین نیست؛ ایران فقط وبلاگنویسان و دانشجویان نیست؛ ایران برای همه ایرانیان در همه جای آن است.